Фажев: Продължаваме, ако трябва дори с юноши

Спорт

19-11-2014, 19:02

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бунт за пари в Спартак, футболистите разтрогват договори

Ще направим всичко възможно да осигурим средства още утре, каза шефът на Спартак

Председателят на УС на Спартак 1918 Антон Фажев е уверил футболистите и треньора Иван Маринов - Маслара, че утре ще изплати дължимите трудови възнаграждения. Именно заради известно забавяне на заплата и премия, играчите днес не тренираха и заплашиха, че ще разтрогнат договорите си по вина на клуба.

"Говорих с част от футболистите и треньора Иван Маринов. Изяснихме ситуацията и продължаваме. Ще направим всичко възможно да осигурим средствата още утре. Все пак става въпрос за една заплата, която е закъсняла с 15 дни. Трябва да се отбележи, че има футболисти, които са взели пари напред", каза Фажев.

На въпроса, загубили ли са играчите доверие в него, шефът на Спартак сподели: "При всички положения се усеща някакво колебание във футболистите, което е разбираемо. Не мога да ги виня. Ако не желаят да останат в отбора, ние нямаме друг вариант освен да доиграем сезона с юноши. При всички положения с тези момчета можем да вземем точки в последните два мача, докато с младите сме обречени. Надявам се да не се стига до този вариант".