Разходка по платното прати дете в болница

Крими

19-11-2014, 11:15

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Непълнолетно момче пък открадна колата на дядо си, не спря на СТОП и блъсна патрулка

Шофьор блъсна дете, ходещо по платното на ул. "Христо Ботев" в Суворово. Вчера около 08:30 часа, 53-годишен водач на "Пежо" от с. Дръндар, блъска пешеходец – дете от Суворово, което се движи в същата посока пред автомобила, вляво на пътното платно.

Вследствие на инцидента детето получава фрактура на шиен прешлен, прегледано е и настанено за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Непълнолетно момче пък открадна колата на дядо си, не спря на СТОП и блъсна патрулка. Вчера е подаден сигнал за кражба на "Опел", паркиран пред жилищен блок в ж.к. "Чайка", съобщиха от полицията. След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят – непълнолетно момче от Варна, неосъждано, което е внук на собственик на колата. 

Докато обикалял из квартала, момчето станало причина за възникване на ПТП. Тийнейджърът не спрял на СТОП и помел полицейски автомобил, изпълняващ службни задължения в района. Причинени са материални щети по патрулката. По случая е образувано досъдебно производство.