Гранд Про и Мания с резонни победи във Варна

Спорт

16-11-2014, 15:57

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

МФК МАГ отстъпи на Планекс

Отборът на Черно море Мания успя да победи тима на МФК Спартак със 7:4, в среща от 5-ия кръг на градското първенство по футзал във Варна. В зала "Конгресна" в Двореца "маниаците" поведоха още в първите секунди на двубоя, след като Мартин Великов си отбеляза автогол. Останалите попадения за Мания реализираха - Димитър Петев - 2, Димитър Цветанов - 2, Николай Ненков и Димитър Петев. За Спартак точни бяха Иво Мирчев - 2, Калоян Цветков и Цветомир Ботушаров.

В друга среща от кръга шампионите от Гранд Про загряха за Елитния кръг от шампионската лига с успех над Близоо-Бултрас с 6:3. По два гола за успеха на Гранд Про реализираха Даниел Димов и Йован Станкович, а по един добавиха Стойчо Попчев и Славен Новoселац. За Бултрас точни бяха Николай Друмев, Васил Петров и Добрин Йорданов.

Отборът на МФК МАГ пък допусна нелепа загуба в двубоя си с Планекс, след като отстъпи драматично с 4:5. Два гола за "маговете" реализира ветеранът Тихомир Иванов, а по един Атанас Радев и Денислав Рофетов. За Планекс Деним Шамонин реализира хеттрик, а Цветомир Димитров и Николай Генчев добавиха по един за успеха на своя тим.

В сряда (19 ноември) от 20ч. Спартак излиза срещу МФК МАГ в отложена среща от първия кръг на първенството.