Днес светът е бокс!

Хиляди българи в Хамбург и у нас се приготвят за двубоя довечера и вярват в победата на Кубрат Пулев

Тази вечер светът е бокс! Хиляди българи в Хамбург и милиони у нас се приготвят за двубоя довечера и вярват в победата на Кубрат Пулев. "Дай боже да победи. Този народ да се вдигне малко. Малко свежест от 94-та", сподели наш сънародник пред в Хамбург Богомил Грозев в ефира на "Събуди се" тази сутрин по Нова ТВ.

Не липсват и прогнози за развоя на битката и залози в кой рунд българинът ще надвие украинеца: "7-9 рунд ще го свали", казва един, а друг го допълва: "Към 9-10-ти ще падне". За Кубрат довечера ще вика и наш сънародник в Германия, известен като "българския двойник на Кличко". Въпреки очевидната прилика с двамата братя и украинската жилка, която носи, довечера той ще стиска палци за Кобрата. "С Божията помощ и енергията на целия български народ, се надявам да победя", заяви вече пред самият Кубрат Пулев.

Тази вечер, точно в 23:00 ч., започва студиото по Нова с поредица от видео материали и специален гост олимпийския шампион от Москва '80 Петър Лесов. Веднага след титатичния сблъсък зрителите ще могат да видят и първото интервю на Кубрат и неговата първа реакция.