Денислав Коцев: Отиваме да изиграем добър мач в Ботевград

Спорт

13-11-2014, 16:11

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Пламен Алексиев пропуска гостуването на Балкан

Баскетболистите на Черно море Порт Варна се настройват за победа в предстоящото гостуване на Балкан в Ботевград от 6-тия кръг на надпреварата в НБЛ. Това заяви треньорът на "моряците" Денислав Коцев.

"Ние не делим отборите, към всички се отнасяме с респект, така че отиваме да изиграем един добър мач в Ботевград. Всяка година си е сама за себе си. Ние тази година имаме седем нови играчи, Балкан също имат 4-5 нови, така че не може да се говори за психологическо предимство. След като минат мачовете от редовния сезон тогава ще говорим. Всеки мач играем за победа, дали ще ги победим ще разберем в края на двубоя", коментира Коцев.

"Отборът ни през тази година е доста по-различен и бившият ни играч Педжа Стаменкович едва ли може да издаде някаква тайна за Черно море Порт Варна. Ние си продължаваме нашия стил на игра – агресия в защита и нападение. Силните страни на Балкан са гардовата линия, може би една от най-добрите в България. Балкан имат много опитен треньор и страхотна публика", добави Коцев.

Пламен Алексиев все още не е готов за игра и ще пропусне мача в Ботевград. Очаква се баскетболистът, който се подготвя във фитнеса, да е готов за домакинството на Черно море Порт Варна на Рилски спортист в следващия кръг.

Отборът на Черно море Порт Варна пътува за Ботевград в събота в 9 часа. За вечерта е предвидено едно занимание. Мачът е в неделя от 18 часа.