11 се оказа лошо число за пешеходка

Крими

12-11-2014, 11:03

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На 11.11 в 11 часа, варненка бе ударена на пешеходна пътека от добричлия

11 се оказа лошо число за варненка, която пострада на 11.11 в 11 часа след челна среща с добричлия. 35-годишната жена бе ранена, докато пресича на пешеходната пътека на кръстовището между ул. "Пирин" и ул. "Македония". Пешеходката е пресичала пътното платно от дясно на ляво, когато е блъсната от 51-годишен мъж от Добрич със "Сеат". Вследствие на инцидента тя получава контузия на глава, гръбначен стълб и таз, прегледана и освободена, без опасност за живота.

Друга жена също пострада в катастрофа, станала по-късно в същия ден. Около 21:40 ч. на кръстовище на равнозначни пътища между ул. "Сава" и ул. "Зограф", 39-годишна водачка на "Ауди" от Варна навлиза в кръстовището и е блъсната от "Опел" с водач на 30 години също от Варна, приближаващ отдясно. 

В резултат на удара, аудито се отклонява от пътя си и блъска "Рено", паркиран встрани от пътното платно. Вследствие на инцидента е пострадала жена на 27 години - пътничка в опела, която получава контузия на глава, прегледана и освободена, без опасност за живота.