Кои са осемте най-привлекателни неща в женския гардероб според мъжете

Животът

06-11-2014, 18:04

Снимка:

Ilmar Saabas

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Време е да разберем кои са дрехите, които най-много хресват на силния пол

Skinny - джинси
На първо място в рейтинга на сексуалните предмети от гардероба много мъже поставят тесните, прилепнали джинси, а не женствените рокли, както бихме предположили. Според тях такива джинси дават възможност веднага да се оцени фигурата на жената и се приемат за много по-ефектни от полите и роклите, скриващи нозете.
Но не е за пренебрегване фактът, че джинсите са идеални само за идеалната фигура.

Отворени обувки и обувки на токчета
Отворените обувки ( сандали, обувки с изрязан нос, удобни летни обувки ) буквално привличат погледите на силната половина от човечеството. Женските крачета им се струват беззащитни и изящни, а правилният модел на откритите обувки ще подчертае изящните глезени - още една стратегически важна част от женското тяло. Що се отнася до токчетата, те са препъни камъкът за силния пол. Мъжете не харесват тромави жени, трудно предвижващи се на тънките си токчета, но не биха подминали жената, която крачи уверено с обувки на висок ток. А платформите и клиновидните токове мъжете не понасят.

Бяла мъжка риза
Такава дреха може да разпали въображението на любимия мъж не само в домашна обстановка, но и когато сте заедно навън. Бялата мъжка риза придава крехкост на фигурата, а също така скрива малките недостатъци. Тя прекрасно се съчетава с тесни кожени панталони и сандали с каишки по време на купон, както с удобните бойфренд дънки и актуалните маратонки през уикенда със семейството.

Роклята
Жените обикновено смятат роклята по-скоро за функционална отколкото стилна вещ - в нищо друго не биха се почувствали така удобно и леко през юлските горещини. Докато мъжете твърдят, че роклята е една от най-сексуалните вещи в женския гардероб.
Възможно е причината да е в това, че удобната и лека рокля придава непосредственост и превръща жената в безгрижно момиче, готово за приключения. Каквато и да е истината обаче, модерната жена явно трябва да избира много внимателно роклята за летните дни.

Дрехата с открити рамена
Психолозите твърдят, че прекалено откритото тяло може да отблъсне мъжете (такава жена изглежда агресивна или лесно достъпна). Затова пък с мярка разголените дрехи (едното рамо или двете) се харесват на почитателите на женската красота. Не случайно през 18 и 19 век балните рокли на дамите били с кринолини, скриващи от любопитните очи на кавалерите всичко освен изящните рамена и шията.

Дълга пола с цепка
Дългите поли, особено тези до земята, не се харесват на мъжете - те скриват красивите женски крака и според някои особено придирчиви представители на силния пол дори увеличават възрастта на жената. В това правило има едно сериозно изключение - полите с цепка. Мъжете се впечатляват от това как при движение дългите поли с цепки ту разкриват крака, ту го скриват отново.

Рокли и блузи с деколте
По тази тема можем и да не коментираме - тя всъщност е ясна. Но все пак ще напомним, че когато става дума за деколтето, две правила са от особено значение.Първо - деколтето не трябва да изглежда вулгарно ( помнете, че деколтето открива зоната на деколтето, а не цялата гръд ). И второ, не по-малко важно - самата зона на деколтето трябва да бъде красива и грижливо поддържана. Всъщност да подготвите деколтето си за открита рокля или блуза не е трудно.

Очилата
Не трябва да съдим строго мъжете и техните фантазии, но е неоспорим фактът, че те особено много харесват момичета с очила. Разбира се не става дума за очила а-ла Хари Потър или евтини подобия на известни марки. Обаче красиви очила със стилна рамка ( например, модели на cat- eyes ), особено в съчетание с красива рокля и високи токчета, могат да покорят мнозина.