Марешки: Невинен съм!

Аптечният бос недоумява как на 47 години нормален човек може да стане побойник и хулиган

Аз съм абсолютно невинен и смятам да положа максимални усилия да го докажа това в съда, заяви Веселин Марешки в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия.

Аптечният бос беше арестуван с обвинение, че е ударил в лицето общинския съветник от Варна Костадин Костадинов. Повод за спречкването е имотен спор за пицария, към част от която Марешки има претенции. Собственикът на заведението твърди, че няколко дни Марешки го тормози и че чрез фалшиво пълномощно е спрял тока в заведението. Самият общински съветник Костадин Костадинов е попаднал в скандала, тъй като е близък на собственика на пицарията.

Пред Нова телевизия Марешки обясни, че никога не е имал хулигански прояви. „След като съм постигнал толкова много в живота, без да съм бил хулиган и побойник, мога ли на 47 години да се променя и от нормален човек да стана побойник и хулиган”, коментира бизнесменът.

По думите му във въпросния скандал той е защитавал имота си. „Ако с един шамар му направя комоцио - представете си, ако си затворя ръката в юмрук. В съда ще уточним имало ли е шамар”.

Аптечният бос добави още, че след дълги години на борба с аптечната мафия, сега се е сблъскал с имотната мафия. „Не вярвах, че може по този начин да заграбиш имота на даден човек. Тези хора влязоха в моя имот. А моят имот е земята пред това заведение. Целият парцел е мой”, завърши Марешки.