ДФК Делфините отстъпи на Академията на Хаджи в контрола

Мачът започна с час закъснение заради проблем на гостите на границата

Децата от ДФК Делфините, родени 2005 г., отстъпиха на своите връстници от Академията на Хаджи с 3:7 в контролна среща играна на стадион "Младост" във Варна. Срещата се игра в три полувремена по 30 мин. По предварителна програма проверката бе насрочена за 13 ч., но северните ни съседи са имали проблем на границата и по тази причина мачът започна с час закъснение.

Варненци поведоха в резултата с гол на Георги Дичев, но до почивката гостите от Румъния успяха да направят пълен обрат за 1:2.

В началото на втората част румънците реализираха трети гол, а Алекс Мирославов намали за 2:3. Веднага след това малчуганите от Академията на Хаджи преодоляха сртража на домакините още два пъти, а Йоан Киров направи резултата 3:5. До края на мача "делфините" допуснаха още две безответни попадения в собствената си врата за крайното 3:7.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ МАЧА ТУК!

"Няма как да не съм доволен от контрола с отборот ранга на Академията на Хаджи. Проверката бе в следствие на участието ни на турнира в Румъния преди седмица. Именно там уговорихме спаринга. Това е едно признание за доброто представяне в Брашов, а това най-много ни радва. Дадохме шанс на всички деца. Резултатът не е от значение", коментира пред varnautre.bg управителят на ДФК Делфините Илко Станчев.