Спартак взе защитник и нападател от школата

Спорт

29-10-2014, 16:27

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак остана с 10 футболисти за Пирин

На Коритото са оптимисти за мача с Пирин (Благоевград)

Треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов повика двама юноши от школата в представителния тим. Това са бранителят Евгени Младенов и нападателят Даниел Попов. Двамата ще тренират с мъжете до края на седмицата, като по всяка вероятност ще попаднат и в групата за предстоящото гостуване на Пирин (Благоевград) в неделя.

Спартаклии имат кадрови проблеми преди срещата от 12-ия кръг, тъй като двама от основните футболисти са наказани заради натрупани жълти картони. Аут за двубоя са Славомир Събков и Пламен Иванов. С болки в кръста е и халфът Красимир Илиев, но от клуба се надяват той да е на линия за неделя.

До мача с Пирин "соколите" ще се готвят по веднъж на ден, като днес и утре заниманието е следобед, а в петък тренировката е сутринта. В събота отборът ще отпътува за Благоевград, където ден по-късно ще се изправи срещу 3-ия във временното класиране в "Б" група.

"Предстои ни тежък мач, но сме оптимисти, че няма да си тръгнем от Благоевград без точки", смятат в Спартак 1918. В момента "соколите" са на последна позиция в класирането без точков актив.