Черно море се класира на 1/4-финалите за Купата на БФС след 7:0 над Монтана

Спорт

29-10-2014, 12:56

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море - Монтана 7:0 в снимки

"Моряците" се забавляваха на терена под Аспаруховия мост

Отборът на Черно море (набор 1997 г.) се класира за 1/4-финалите от турнира за Купата на БФС, след разгром срещу Монтана. На стадион "Корабостроител" под Аспаруховия мост, възпитаниците на Тодор Каменов не оставиха никакви шансове на своя съперник и го разгромиха със 7:0. Хеттрик за варненци реализира Красимир Крумов, два гола отбеляза Николай Минков, а по един добавиха Милен Николов и Стоян Илиев.

"Доволен съм, че се справихме по най-добрия начин и нямаме контузии, но съперникът не е критерий за моментното ни състояние. Изпробвахме нова схема на игра - с трима централни защитници, която не бяхме тренирали. Бяха се запознали с нея само на теория. Но се справиха блестящо. Направихме доста хубави атаки, а и реализирахме красиви голове. Днес момчетата се забавляваха на терена", каза пред varnautre.bg треньорът на тима Тодор Каменов.

СНИМКИ ОТ МАЧА ТУК!

На пети ще стане ясен следващия съперник на варненци в надпреварата, когато ще се тегли жребият. Играе се по една среща, а първият изтеглен отбор е домакин на двубоя.