Компания за купуване и наемане на земя отвори офиси във Варна

Мисия Варна

27-10-2014, 15:14

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха офиса на Агрион в Бургас

Агрион ще работи за развитието на модерно земеделие

Дребните собственици на земя имат нужда от надеждна и коректна информация и съдействие как да управляват земята си. Това стана ясно при откриването на офиса на компанията за купуване и наемане на земя Агрион във Варна. Дружеството работи за развитието на модерно земеделие като целта е колкото се може повече от българската земя да се обработва и да генерира добавена стойност за целия сектор. 

„Смятаме, че въпреки динамичното развитие на пазара на земи и на земеделието като цяло в последните години, собствениците на поземлени активи все още нямат достатъчно информация как се сформира цената, какви са пазарните тенденции, кои са спецификите в региона, в който се намира техния парцел и т.н. Затова в офиса на Агрион може да получите аргументирано предложение за покупка, ще ви съдействаме за изваждане на необходимите документи и ще разгледаме всеки имот, независимо от големината и местоположението му.”, коментираха от дружеството. Експертите ще съдействат как хората да разберат кой им обработва земята, къде се намира тя, какви са необходимите документи за нейното управление и т.н.
Най-важната ни задача е да предлагаме варианти за реализиране на земята, да даваме реална и коректна оценка на земеделските активи, съобразена с нуждите на собственика. Устойчивото развитие на пазара на българска земя e изключително важно за нас. Вярваме, че българските компании най-добре знаят как да стопанисват българската земя. Надяваме се Агрион за бъде приемана като експертното лице на модерното българско земеделие”, коментираха от дружеството. Като основни трудности пред сектор земеделие, те посочиха разпокъсаността на парцелите и липсата на изградена напоителна инфраструктура. Тези фактори оскъпяват процеса по управление на земеделските активи и забавят тяхното ефективно използване. Ценностите, на които залага компанията, са експедитивност, експертност и проактивност.