Младеж преби съсед за левчета и две кутии цигари

Крими

27-10-2014, 15:10

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Трима грабители са задържани само в петък

Трима грабители бяха задържани от полицията в края на миналата седмица.

24-годишен вече осъждан крадец от провадийското село Златина нахлул в дома на свой съселянин. Той пребил 42-годишния мъж с метална тръба, за да му открадне дребна сума пари и две кутии цигари. Жертвата е с фрактура на левия лакът.

52-годишен стар познайник на полицията отново е в ареста след като опитал да задигне мъжки портфейл от пешеходец на бул. "Мария Луиза".

Негов колега - задигнал пари и мобилен телефон при два грабежа през август и септември, също беше задържан. Това е С.С. на 33 г. от гр. Каспичан, осъждан.

Други двама бяха задържани при опит да отарашат апартамент в блок на ул. "Анна Феликсова" във Варна. Малко преди полунощ в събота в полицията е получен сигнал за притеснителен шум, идващ от апартамента. Полицейският екипи, който пристига на мястото,  задържа в жилището Ю.М. на 47 г. от гр. София, осъждан, а под терасата - К.С. на 44 г. също от гр. София, осъждан. Липси в апартамента не са констатирани. По случая е образувано досъдебно производство, Ю.М. е задържан за срок от 72 часа.