Отложиха всички мачове в Североизточната "В" група

Спорт

26-10-2014, 13:01

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

"От Tърговище се обадиха сутринта и ни информираха, че има около 20 см. сняг на терена, а от Силистра ни изпратиха снимки, на които се вижда, че и там ситуацията е трагична", казаха от ЗС на БФС - Варна

Всички мачове от 11-ия кръг на Североизточната "В" група са отложени заради лошото време и заснежени терени на места в областта. Това казаха за varnautre.bg от ЗС на БФС - Варна. "От Tърговище се обадиха сутринта и ни информираха, че има около 20 см. сняг на терена, а от Силистра ни изпратиха снимки, на които се вижда, че и там ситуацията е трагична. Отборите домакини нямат средства, за да реагират и да почистят навреме съоръженията. И на други места положението не е добро. Затова взехме решение да отложим всички срещи срещи, за да не мъчим излишно отборите", казаха от местната централа.

Единственият двубой от този кръг, който вече се зигра бе между тимовете на Балчик и Дунав Русе (0:1). Срещата бе изтеглена за вторник заради европейските квалификации за девойки в Албена.

Иначе мачовете от "А" окръжна група се играят по програма, като на място ще се преценява дали условията позволяват провеждането на даден среща. Единственият двубой, който е отложен засега, е от "Б" окръжна група - Агромел (Момчилово) и Спринт.