20-годишен джигит не спря на СТОП, отнесе велосипедист

Крими

22-10-2014, 11:32

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Шофьорка блъсна друг участник в движението на излизане от бензиностанция

20-годишен шофьор не спря на знак СТОП и отнесе велосипедист. Вчера коло 16:45 часа на кръстовището на ул. "Патриарх Ефтимий" и ул. "Капитан Райчо" във Варна, водачът "Пежо" - 20-годишен варненец с инициали Д.К. не спазва разпорежданията на пътен знак "Б2 – Спри! Пропусни движещите се по път с предимство" и блъска велосипедист, който се движи там, съобщиха Вследствие на инцидента е пострадал 27-годишният колоездач, който получава контузия на нос и уста, прегледан и освободен, без опасност за живота.

Около 17:40 часа на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Кирил Шиваров", при опит да се включи в движението по булеварда, 42-годишна водачка на "Форд", не пропуска и блъска "Сеат", движещ се по пътя с предимство. Вследствие на инцидента са пострадали водачът на втория автомобил, който е на 29 години и 52-годишна пътничка от същия автомобил, които получават контузни наранявания и водачката на форда, която получава контузия на глава. И тримата са прегледани и освободени, без опасност за живота.

Шофьорка пък блъсна друг участник в движението на излизане от бензиностанция. Инцидентът е станал на бул. "Сливница", когато при излизане от бензиностанция, водачката на "Ауди" не пропуска и блъска "Фиат", движещ се по пътя с предимство. Вследствие на инцидента е пострадал водачът на втория автомобил, мъж на 41 г. от Варна, получава контузия на гръден кош, прегледан и освободен, без опасност за живота.