"Моряците" взеха точка в Стара Загора

Спорт

21-10-2014, 18:55

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Мартин Костадинов откри за варненци в 4-ата минута, Берое върна попадението 5 минути по-късно

Дублиращият отбор на Черно море завърши 1:1 при гостуването в Стара Загора, в мач от 12-ия кръг на Младежката група до 21 години. Варненци откриха резултата още в 4-ата минута, след като Илиян Неделчев нахлу мощно в наказателното поле, бе фаулиран от футболист на гостите, но все пак успя да отправи удар. Съдията даде авантаж, след като топката бе отбита от Михаил Михайлов и попадна в Мартин Костадинов. Последния с премерен удар успя да реализира за 1:0. Преднината на "моряците" обаче бе кратка. Само пет минути по-късно Кирил Личев центрира от пряк свободен удар, топката бе избита от защитата, но след това отново центрирана в пеналта. Там гостите се опитаха да организират изкуствена засада, която не се получи и кълбото попадна във Венцислав Иванов, който технично преодоля вратаря за 1:1.

Двата тима имаха по няколко положения през първото полувреме, като за Черно море Карен Мадоян стреля над вратата, а Кристиян Пешков отблизо с глава се размина с малко с това даде нов аванс на "моряците“.

След почивката темпото на игра не бе на особено ниво, но отново имаше ситуации за голове. Стефан Иванов, Илиян Неделчев и Кристиан Пешков отправиха удари, които не поразиха мрежата. "Доволни сме, ако изобщо може да се каже, че сме доволни от една точка. Добре стояхме, но направихме много грешки в защита. Успяхме да поведем рано, рано, но не успяхме да задържим преднината си. Последните минути ни натиснаха, но успяхме да издържим. Общо взето се получи равностоен мач, като и резултата отговаря на показаното в него", сподели пред varnautre.bg Стоянов.

Съставът на Черно море: Християн Христов, НИкола Николов, Георги Гушлев, Александър Йовчев (70 - Ангел Стоянов), Стефан Иванов, Мартин Костадинов (85 Александър Михайлов), Карен Мадоян (75 - Александър Попов), Емил Илиев, Николай Минков, Кристиян Пешков, Илиян Неделчев.