Маслара изведе Спартак за първа тренировка

Спорт

21-10-2014, 18:34

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Излизаме за трите точки срещу Горна Оряховица, няма да се съобразяваме с класирането

Новият треньор на Спартак Иван Маринов, който днес официално се обвърза със "соколите" бе представен пред футболистите от Антон Фажев. След половин час разговори в съблекалнята Маслара изведе отбора за първо занимание на стадион Спартак. В него се включиха всички налични футболисти, като единствено Славомир Събков и Диян Малчев се готвиха отделно от основната група.

В клуба очакват смяната на треньора да повлияе положително на футболистите и промяната да се види още в петъчното домакинство на Локомотив (Горна Оряховица).

Дебютът на опитния специалист е в петък именно срещу втория в класирането. Въпреки че няма много време за работа до наближаващия мач, Маринов е убеден, че Спартак има сили да отмъкне точки от един от най-добрите отбори във втория ешелон.

"Излизаме за трите точки срещу Горна Оряховица. Няма да се съобразяваме с класирането”, заяви Маслара. Той добави, че целта пред него е да спаси Спартак от изпадане. „Ще бъде трудно, но не и невъзможно", бе краткият коментар на бившия наставник на Славия.

Относно селекцията той заяви, че през зимната пауза ще стегне отбора. "За момента няма да привличаме нови футболисти. През паузата ще вземем опитни футболисти. Вече говорихме с ръководството по този въпрос”, обясни Иван Маринов.