Млади таланти се изявяват в МОТИВ

Варна Лайф

20-10-2014, 11:24

Снимка:

Мотив - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Следващото издание на платформата ще се проведе на 10 ноември

На 13 октомври в The Center започна новият сезон на МОТИВ – Варна, платформа за млади автори, която дава възможност за изява на хора с различни таланти и интереси в областта на изкуството до 29-годишна възраст. Месечните издания, които са тематични, този път бяха отправили към участниците предизвикателство с темата "Формите на есента".

За първи път на сцената на МОТИВ се представи Кристиян Ненов, десетокласник от Професионалната гимназия по електротехника, който има репертоар за цял концерт. Кристиян е участвал в "Гласът на България", музиката е негово хоби. На сцената на МОТИВ се завърнаха няколко ученици от Училището за деца с нарушено зрение "Проф. д-р Иван Шишманов" – Гюнел Нихат с поезия, Иванка Недялкова, която се изявява като народна певица и вече е част от вокална формация "Бънджи сингърс" и Желяз Колев – певец, акордеонист и гайдар.

Следващото издание на МОТИВ ще се проведе на 10 ноември от 18,30 часа на сцената на The Center. Темата е "Ноемврийски дъжд". Вход свободен.

МОТИВ се организира от Фондация „Град и посоки“, Общество на писателите – Варна, Градското списание, вторият сезон с подкрепата на Фонд „Култура“ на Община Варна.