Пияни хулигани посегнаха на полицаи

Крими

16-10-2014, 11:11

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Само за няколко часа четирима мъже са задържани за грубо нарушаване на обществения ред и опит да удрят униформени

В два инцидента, станали само за няколко часа във Варна, почерпени хора са влизали в пререкания с полицията и са направили опит да посегнат на униформени. Около 20:00 часа вчера, на ул. "Поп Харитон" 35-годишният варненец Я.К., неосъждан и А.И. на 24 години, също от Варна и неосъждан, са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Лицата били спрени за проверка, когато двамата започнали да псуват органите на реда. Направили и опит да се сбият с униформените, които изпълняват своите служебни задължения. Мъжете са задържани за срок от 24 часа. По случая е започнато бързо полицейско производство.

Няколко часа по-късно - около 2:00 часа, на бул. "Вл. Варненчик" в гр. Варна, друг 24-годишен варненец с инициали Я.К. и негов връстник, който е криминално проявен, неосъждан, също извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи се в явно неуважение към обществото и съпроводени с дързост и цинизъм.

Аналогично на другия и случаи и тези мъже, които били във видимо нетрезво състояние са спрени за полицейска проверка. Младежите започнали да буйстват, псуват и също опитали да нанесат удари на униформените. Съпротива оказали и когато ги арестували. Мъжете са задържани за срок от 24 часа. По случая е започнато бързо полицейско производство.