Костадинов: Ще съдя Марешки

Съветникът бил ударен от аптечния бос само веднъж

Общинският съветник Костадин Костадинов ще съди Веселин Марешки, който по-рано тази вечер го удари. Това обяви самият Костадинов, минути след като излезе от Второ районно, където дава показания за инцидента. 

По думите на съветника, той е бил ударен от аптечния бос само веднъж. "Изненада ме и не успях да реагирам", разказа Костадинов. Според разказа му до ситуацията се стигнало, след като Костадинов започнал да снима действията на Марешки с телефона си пред пицария "Ред Хот" на ул. "Студентска". 

За този имот спорят бивши съпрузи, като досега наемателят Асен Миланов наемът отивал при мъжа - Тони Димитров, а сега Марешки, който е приятел на Красимира Колева поискал парите вече да бъдат давани на него, а той щял да ги дава на Колева. За капак на целия батак, Марешки е строил и кооперацията в която се помещава въпросната пицария. Аптекарският бос заедно с Красимира Колева успели и да спрат неправомерно тока в заведението.  

Именно по този повод Костадинов бил извикан от Миланов, за да помогне в качеството си на общински съветник. 

Когато съветникът пристигнал Марешки започнал да го снима с мобилния си телефон. В отговор Костадинов също извадил своя телефон, за да заснеме действията на Марешки. Щом видял обаче, че Костадинов е насочи камерата на телефона си към него, аптечният бос забил юмрук в лицето на съветника. 

Вижте всичко по темата 

Арест за Марешки (видео)

Марешки в ареста, сби се на ул. "Студентска"

Марешки остава в ареста за 24 часа

Разпитват 7 свидетели, видели Марешки да удря Костадинов

Марешки стана участник в уличен скандал за имот, намеси се полиция