Марешки в ареста, сби се на ул. "Студентска" (видео)

Крими

15-10-2014, 20:59

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Марешки стана участник в уличен скандал за имот, намеси се полиция

Аптечният бос удари общинския съветник Костадин Костадинов

Аптечният бос Веселин Марешки е задържан във Второ районно във Варна. Марешки се е сбил с общинския съветник Костадин Костадинов. Последният е бил бушониран от аптекаря и вече е отишъл да си вади медицинско, докато Марешки е в ареста. 

От миналия петък насам Веселин Марешки се меси в имотен спор между бивши съпрузи, които се карат, кой да взема наема от пицария на ул. "Студентска", която отдават под наем. 

Аптечният бос се намеси, вземайки страната на жената в спора, поради факта, че били приятели. Освет това фирма на Марешки е строила кооперацията, в която е помещението. По време на уличния скандал, който се заформил се наложило няколко пъти да бъде викана полиция, а униформените написаха предупредителен протокол на Марешки. Сагата продължи и вчера, когато до късно през нощта наемателят, бившите съпрузи и Марешки се караха. 

От вчера на скандалите на ул. "Студентска" започнал да присъства и общинският съветник Костадин Костадинов, който се оказал познат на една от страните в спора. Днес обаче се е стигнало до физическа саморазправа между него и Марешки. Когато Костадинов се появил аптечният бос вече бил там. И двамата извадили телефоните си и започнали да се снимат един друг. Малко след това Марешки се нахвърлил на Костадинов и му нанесъл три-четири удара, разказаха свидетели. 

Очаквайте подробности!

ВИДЕО от ареста на Марешки