Братовчедите тотоизмамници от Варна искат свобода заради зъбобол

Продан и Николай са в ареста от началото на август, когато бяха арестувани за опит за измама с джакпота от 5 млн. лв. на тотото

Обвинените в опит за измама с джакпота от тотото двама варненци - Продан Маринов и братовчед му Николай поискаха от Софийския градски съд по-лека мярка за неотклонение. Според Весела Илиева, адвокат на Николай, той страда от болки в зъбите и има нужда от лечение извън ареста. Прокурорът бе категоричен, че момчето е лежало в затворническата болница и там не се е оплаквало от болежки в мъдреците.

Съдът назначи медицинска експертиза за това дали Николай Маринов, който страдал и от болест на ставите, има нужда от специализирано лечение на свобода и ще се произнесе за мярката на 20 ноември, съобщи "24 часа".

Продан и Николай са в ареста от началото на август, когато бяха арестувани за опит за измама с джакпота от 5 млн. лв. на тотото. Според прокуратурата Николай проникнал в системата на тотото от домашния си компютър. След това попълнил печалившите числа върху електронен фиш там, а дни по-късно с Продан представили хартиения носител с печалбата.