Дубълът на Черно море с класика срещу Хасково

СНИМКИ: Карен Мадоян, Мартин Костадинов и Александър Михайлов бележат за успеха на "моряците"

Дублиращият отбор на Черно море разби с класическото 3:0 Хасково в мач от 11-ия кръг на Младежката футболна група до 21 години. С успеха талантите на Станислав Стоянов изпревариха съперника си и Славия и са на четвърто място в класирането с равен брой точки - по 17, с третия Ботев, който утре играе своя двубой от 11-ия кръг.

Варненци започнаха малко притеснени срещата, но постепенно налучкаха игровия ритъм. В 22-ата минута Александър Попов открадна една топка в центъра, изведе Карен Мадоян сам срещу вратаря и той се разписа за 1:0. В 46-ата минута домакините вкараха второ попадение. Авторът на първия гол Мадоян центрира остро по земя към дузпата, откъдето с хубав и много труден удар Мартин Костадинов покачи на 2:0.

През втората част "моряците" заиграха още по-силно и в 62-ата минута реализираха трето попадение в мача. Негов автор стана Александър Михайлов, който получи топката от Александър Йовчев в коридор и останал сам срещу вратаря на гостите не сгреши. Оттук до края на двубоя "моряците" се забавляваха на игрището и можеха да бият с още по-голяма разлика. Пропуски пред вратата на Хасково направиха Емил Илиев и Александър Йовчев.

"Изключително съм доволен от победата. Играхме силно, въпреки че в състава ни отсъстваха основни футболисти като Илиян Неделчев и Пешков. Съперникът ни пък се бе подсилил с 5-6 човека от мъжкия тим, което ни стресира в първите минути. След като поведохме в резултата се успокоихме и надиграхме тотално Хасково. Доволен съм от старанието и от играта на момчетата, както и от това, че вкарахме три много красиви гола", заяви пред varnautre.bg треньорът на дубъла Станислав Стоянов.

СНИМКИ ОТ МАЧА ТУК!

Срещата бе изгледана от наставника на представителния тим на Хасково Левент Аврамов, който стоеше на скамейката на гостите и даваше съвети младия специалист начело на тима, които в крайна сметка се оказаха недостатъчни за нещо повече от 0:3.

В следващия кръг неговият тим гостува на Берое.

Съставът на Черно море: Илия Николов, Никола Николов, Георги Гушлев (87 - Станислав Джамбазов), Живко Атанасов, Стефан Иванов, Александър Михайлов (63 - Красимир Крумов), Александър Йовчев, Емил Илиев, Мартин Костадинов, Карен Мадоян (73 - Димитър Балчев), Александър Попов.