Шофьор блъсна пешеходка на ул. "Ген. Колев", дете пострада в катастрофа

Крими

14-10-2014, 14:30

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Пострадалите са без опасност за живота

Шофьор блъсна 70-годишна пешеходка във Варна. Вчера около 11:00 часа 42-годишен варненец с автомобил "Рено" се движел по ул. "Ген. Колев".На кръстовището с ул. "Ал. Рачински", шофьорът блъска 70-годишната варненка, съобщиха от полицията. По време на инцидента жената е пресичала пътното платно от ляво на дясно. Вследствие на инцидента пешеходката е получила леки контузни наранявания, прегледана и освободена, без опасност за живота.

Малко по-късно около 12:30 часа, по пътя от Дългопол към Провадия 29-годишна шофьорка също с "Рено" предизвика катастрофа. След отбивката за село Храброво, поради движение с несъобразена скорост, жената изгубила контрол над автомобила и навлязла в лентата за насрещно движение. Там блъснала друго "Рено".

Вследствие на инцидента е пострадала водачката на първия автомобил, която получава контузия на глава, прегледана и освободена без опасност за живота, и пътник от втория автомобил, дете, което е получило леки контузни наранявания, прегледано и освободено, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.