Черно море разби Шумен, деца псуват и обиждат съдията

Спорт

13-10-2014, 10:18

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море спечели турнир на Спортпалас

Ужасно е да гледаш как децата се държат като лумпени, насърчавани от своя треньор, коментираха двамата треньори на Морето

Децата на Черно море, родени 2001 г., се наложиха с категоричното 5:1 при гостуването на своите връстници от Шумен, в мач от регионалното първенство. Възпитаниците на Мартин Христов и Тодор Каменов тотално надиграха своя съперник, като до почивката резултата бе 0:0. През втората част футболист на домакините бе изгонен за втори жълт картон, а варненци реализираха петте си попадения. Шумен върнаха един гол в самия край на двубоя. Християн Фоти се разписа на два пъти, а Мартин Минчев, Никола Караиванов и Кристиян Дянков реализираха за успеха на Морето.

"Добър мач за нас, но това, което се случи терена, ни шокира. През целия двубой децата от отбора домакин не спираха да псуват и обиждат реферите. А в последствие дъжд от псувни заваля към съдията и от скамейката. Треньорът на Шумен влиза на терена да спори с рефера, който, забележете, е от Шумен. Грозна картина, на която станаха свидетели всички на стадиона. Ужасно е да гледаш как децата се държат като лумпени, насърчавани от своя треньор", споделиха пред varnautre.bg треньорите на Черно море.