Никола Спасов: Не търсим нападател, в събота ще преценя за холандеца

Ще се борим до последно, за да влезем в първата шестица

Наставникът на Черно море Никола Спасов сподели пред varnautre.bg, че през паузата "моряците" ще провеждат комплексни тренировки. "Нищо по-специално няма да тренираме. Като всяка пауза в първенството и тази ще използваме, за да се подготвим. За втората част от редовния сезон ще провеждаме комплексни тренировки. Винаги тренираме така. Не разделяме на физически и тактически заниманията ни. Планира ли сме три триразови занимания и две двуразови", сподели Спасов.

Специалистът коментира и амбициите си за ТОП 6. "Знаете, че аз и футболистите сме си поставили тази цел и ще я следваме. Никой не ни притиска и ще играем без напрежение, което е наш плюс. Не правим предварителни изчисления колко точки трябва да вземем от предстоящите срещи, за да се класираме в ТОП 6. Просто трябва да побеждаваме. Във всеки мач ще търси трите точки, както до сега. Ако влизаме в двубоите концентрирани съм оптимист, че ще успеем", категоричен е наставникът на "моряците".

Относно холандския халф, който пристигна в Черно море и ще изкара пробен период на Тича, Спасов сподели: "Нищо повече не мога да ви кажа за него. В събота сме планирали двустранна игра с дублиращия отбор, а след нея ще ви дам повече информация. Тогава най-вероятно ще съм преценил дали ще имаме нужда от него. Не сме търсили съперник за контрола, тъй като смятам, че дубълът е добър вариант за спаринг партньор", каза още Спасов.

На въпроса търсите ли нападател, специалистът отговори лаконично - Не, на този етап.