Геша: В Спартак харчат парите неправилно

Спорт

29-09-2014, 14:45

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

На Фара грешката му е, че дойде в Спартак в неподходящ момент и се довери на много хора

Бившият треньор на Спартак 1918 Георги Иванов взе отношение относно болезненото състояние, в което се намира в момента отбора на "соколите". Геша смята, че един от проблемите на варненци е, че в клуба харчат неразумно парите, с които разполагат.

„Ясно е, че през последните два месеца в Спартак има средства, които обаче се изразходват неправилно. Не е нормално да минат 60 анонимни футболисти от началото на настоящия сезон. Който мърда и хайде в Спартак. Дали е от Горна Баня, Тутракан, Балчик или Суворово, няма значение. Голямото текучество на играчи и това че нямат качества, е основният проблем на тима в момента. Не може да се работи с толкова раздута група. Трябва да имаш ядро от 12-14 футболисти, около които да се върти състава. Трябва и качество. Сега и да разполагаме с 2-3 добри изпълнители в 11-те, четирима като не стават и релето прекъсва тока“, каза Геша.

Запитан вярва ли, че е по силите на Златко Янков да се справи в Спартак, Иванов бе лаконичен: „Вече ви казах какъв е проблемът. Що се отнася до Фара, грешката му е, че дойде в Спартак в неподходящ момент и се довери на много хора", каза Геша.