Душко Благовестов е №1 на Варна за август

Спорт

29-09-2014, 14:44

Снимка:

narodensport.eu

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

За отбор на месеца бе определен тенис-клуб Черно море Елит

Сребърният медалист по бокс от младежката олимпиада в Китай Душко Благовестов бе обявен за спортист №1 на Варна за месец август в традиционната месечна анкета. Негов треньор е Димчо Савов. Душко в момента е един от най-добрите български боксьори.

Той успя да се пребори за гласовете на варненските спуртни журналисти, които го класираха на първо място и в анкетата за №1 на спортното училище за август.

За отбор на месеца бо определен тенис-клуб Черно море Елит. Като цяло клубът получава наградата за месеца за постигнати високи успехи от три отбора. Сребро от ДП за девойки до 14 г. Спечелен ЗЛАТЕН медал от ДП за юноши до 16 г. Сребърен медал от ДП за девойки до 18 години. Брозови медали от ДП за жени в Банкя. Главен треньор в клуба е Огнян Илиев.

Онлайн анкетата "Спортист на Варна" бе спечелена с рекорден резултат този месец- 88,73 %. Победителка е състезателката по тенис на СК Тича Никол Николова. Тя спечели златен медал на международен турнир за деца до 8-годишна възраст-Албена и първо място на регионалното първенство на Варна. Треньор е Мирослав Петров.