Женският тим на Спартак пред разпадане

Спорт

29-09-2014, 12:46

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Женският тим на Спартак пред разпадане

Жалко е, че във Варна не може да се намери фирма, която да ни помогне поне малко, коментира треньорката Елена Пеева

Женският тим на Спартак Варна е пред разпадане. Това каза пред varnautre.bg треньорката на отбора Елена Пеева. Причина за това са липсата на средства, колкото и обидно малко да са необходими за съществуването на отбора.

"Не пътувахме за мача с Олимпия в София и ще загубим служебно, тъй като имаме финансови проблеми. Всъщност те не са ни напускали отдавна, но сега положението е наистина сериозно. За първия мач от първенството с Оборище момичетата сами си събираха пари, за да пътуват до Панагюрище. Жалко е, че във Варна не може да се намери частно лице или фирма, която да ни помогне поне малко. Ние не се нуждаем от някакви големи суми. Необходими са ни пари за гостуванията", сподели Пеева.

Въпреки отчаянието треньорката на тима продължава да прави всичко възможно, за да осигури минимални средства за отбора. "Имаме доста талантливи млади момичета, с които трябва да се работи. Затова ми е най-болно. Надявам се до следващото гостуване да намерим поне половината от необходимите средства и да играем мача с НСА", завърши Елена Пеева.