Национал на Босна подсили Гранд Про за Шампионската лига

Варненци пътуват за Латвия на 29 септември, където ще срещнат тимовете на Иберия Стар Тбилиси, Никарс Рига и полския Рекорд Биелско

Национал на Босна и Херцеговина подсили шампиона на България Гранд Про за предстоящите мачове от предварителния кръг в Шампионската лига по футзал, научи Varnautre.bg. Това е Славен Новоселац, който за последно е игра в Танго (Сараево). Минал е през най-добрите тимове в Босна и Хърватска, като е играл и за Марбо (Белград). Новоселац вече е картотекиран в УЕФА и ще вземе участие в надпреварата в Литва.

Както вече писахме, с тимът бе напуснат от португалеца Пауло Нуно Коста Пинто, който бе и най-сериозното ново попълнение в лагера на шампиона на България по футзал през лятото. Пинто, който бе основен играч за варненци в срещите в предварителния кръг, като дори отбеляза и три гола в надпреварата в Камчия, се раздели с Гранд Про заради семейни причини.

Иначе, варненци пътуват за Латвия на 29 септември, като срещите от основния кръг са от 1 до 3 октомври. Гранд Про ще играе в най-престижния европейски клубен турнир по футзал срещу тимовете на Иберия Стар Тбилиси, Никарас Рига и полския Рекорд Биелско.