Клон се стовари върху кола

Крими

24-09-2014, 12:29

Снимка:

Impact Press Group | Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Десетки катастрофи станаха по мокрите настилки във Варна

Автомобил във Варна пострада след бурята вчера. В 16:50 ч. на ул. "Ст. Караджа" се е счупил клон, който е паднал върху, паркиран под него "Форд". На място е изпратен екип на Гражданска защита, който е отстранил клона. Нанесени са материални щети по предния капак на колата.

За щастие силният вятър вчера не е нанесъл други щети. Заради дъжда обаче са станали дестеки катастрофи, в които пострадаха няколко души. Освен двата пътни инцидента с таксита, в единия от които бе ранен водач на жълта кола, са пострадали още трима души. 

Около 13:20 ч., по пътя Варна – Константиново 27-годишен водач на "Хонда" поради движение със скорост, несъобразена със състоянието на пътя (мокър асфалт) губи контрол над автомобила, излиза извън пътя и самокатастрофира. При инцидента е пострадал 30-годишен пътник в колата, който е в болница с фрактура на крак, няма опасност за живота му. 

Около 14:40 ч. е станала катастрофа и по пътя Варна – Добрич. На място е установено, че 35-годишен водач на "Пежо 206" поради движение със скорост, несъобразена с пътните условия губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в ремарке, теглено от "Сеат", след което се блъска и в крайпътно дърво. Вследствие на катастрофата водачът на пежото е получил контузна рана на главата, оказана му е медицинска помощ в болница и е освободен за домашно лечение.

Около 13:30 ч., по бул. "Осми приморски полк" в посока бул. "Левски", след спирка "Явор" 30-годишен водач на "Фолксваген", поради неспазване на дистанция блъска спиращия пред него "Опел Антра", който блъска спрелия пред него "Рено Лагуна". Вследствие на удара водачът на фолксвагена получава комоцио и контузия на шия, оказана му е медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.