Гонзо: Спартак не е критерий, за да вадим генерални оценки

Спорт

23-09-2014, 19:05

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Теренът бе лош, което допринасяше футболът да не бъде на високо ниво, сподели още треньорът на Левски

Треньорът на Левски Георги Иванов бе много доволен от силното представяне на младите футболисти на тима при победата със 7:1 срещу Спартак (Варна). Гонзо заяви с усмивка, че този резултат е случаен, въпреки че бе постигнат точно 20 години след историческото 7:1 срещу ЦСКА.

„Видях младите момчета в игра и това е хубаво. Радвам се за Божидар Краев, че вкара хеттрик, но не мога да отлича някого конкретно. Отборът се опитваше и искаше да доминира, а освен това и не подцени мача, което беше много важно за мен. Божидар, Галин Ташев, Цонев, Мисяк и другите са бъдещето на Левски и на тях им трябва време, за да укрепнат физически и да бъдат водещи играчи. Аз не смятам, че Спартак Вн е такъв критерий, че да си даваме генерални оценки. Теренът беше също лош, което допринасяше футболът да не бъде на високо ниво.

„За Лудогорец още не сме мислили, ще го правим от утре. Всеки един от футболистите трябва да бъде готов за игра, независимо дали почва мача или влиза като резерва. Радвам се, че не допуснахме подценяване срещу Спартак и Хасково. Радвам се и за това, че спечелихме с голяма разлика за самочувствие“, каза още Гонзо.

„Резултатът е случаен, ние просто искахме да победим. Няма връзка с онова 7:1 от преди 20 години“, сподели Иванов след победата във 1/16-финала за Купата на България.