Пешеходка почина след катастрофа до ВиК (снимки)

Крими

22-09-2014, 18:16

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

63-годишната жена била ударена от млада шофьорка с Роувър

63-годишна варненка загина, след като беше блъсната от кола между ВиК и кв. "Победа". Около 17:30 ч е получено съобщение, че в близост до кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Акад. Сахаров" е блъсната пешеходка, съобщават от полицията. На път за болницата пострадалата починала.

На място е установено, че жената е пресичала пътното платно на необозначено със зебра място, при което е блъсната от лек автомобил "Роувър", управляван от 24-годишна водачка.

В момента бул. "Цар Освободител" е затворен в посока центъра, видя репортер на Varnautre.bg. На платното, където е станал инцидентът, се вижда голямо количество разпилени кенове от кока-кола и бира. Огледът на местопроизшествието продължава, изясняват се причините за произшествието.

"Имаше много разпилени празни кенове, най-вероятно жената е била клошарка, или просто пенсионерка, която се препитава със  събиране на отпадъци", споделиха по-късно читатели на Varnautre.bg. "Видях ситуацията, ужасна история, а едно момиче, сигурно шофьорката, стоеше близо до проснатото на платното тяло и плачеше. Беше хванала главата си с ръце", сподели друг очевидец на трагичния инцидент.