Златко Янков: Подхождаме сериозно към мача, знаем срещу кой отбор играем

Спорт

22-09-2014, 13:06

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Направих среща с феновете, и имам думата им, че на мача с Левски ще ни подкрепят

Отборът на Спартак 1918 направи своята последна тренировка преди утрешния домакински мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на България срещу Левски. Срещата е от 16 ч. на клубния стадион на варненци и ще бъде излъчена пряко по "Диема".

"Подхождаме сериозно към мача, знаем срещу кой отбор играем, срещу отбора на Левски. Ще направим всичко възможно, подготвени сме. Това, че нямаме точки е в наш минус, теренът също е малко лош, но ще направим всичко възможно, подготвени сме. Надявам се с подкрепата на феновете да направим нещо, дано да дойдат утре и да ни подкрепят. Може крайният резултат да е ясен, но този мач трябва да се изиграе, затова подхождаме сериозно. Излизаме и играем," заяви Янков.

"Предимствата... По отношение на организацията на играта имаме подобрение. Имаме изпълнители, които имат оплаквания, затова досега качеството на игра не е на ниво. Надявам се утре да са добре, играят контузени, на инжекции. И се надявам феновете да ни подкрепят," добави той.

Очаква ли Янков подценяване от Левски? "Трябва да се надяваме, нормално е, да ни подценят. Това си е за тяхна сметка. На този терен силите се изравняват. Ще направим всичко възможно да бъдем достоен съперник утре."

Феновете са обещали своята подкрепа на наставника: "Аз направих среща с феновете, и имам думата им, че на мача с Левски ще ни подкрепят. Ще видим утре."