Дублиращият тим на Черно море отстъпи на Славия

Спорт

21-09-2014, 20:14

Снимка:

varnautre.bg / Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море - Славия 0:1 U21

"Моряците" паднаха с 0:1 във Варна

Дублиращият тим на Черно море отстъпи на Славия с 0:1, в първи мач от 9-ия кръг на Младежката група до 21 г. Двубоят се игра на стадион "Корабостроител" под Аспаруховия мост.

"Моряците" започнаха сравнително добре срещата, като на няколко пъти Илиян Неделчев излизаше на добра позиция, но не успя да реализира. В 18-ата минута националът се озова очи в очи със стража на гостите, опита се да го копне, но вратарят изби. Малко след това отново Неделчев получи топката около точката на дузпата, насочи я в далечния ъгъл на вратата, но
отново стражът на Славия успя да избие. В самия край на двубоя грешка в отбраната на варненци позволи на Славия да поведе в резултата.

През втората част футболистите на Станислав Стоянов се опитваха да преодолеят отбраната на "белите", но така и не успяваха да излязат на добра позиция. В 75-ата минута Николай Минков получи пас в наказателното поле в близост до малкия пенал, стреля, но топката се отби в напречната греда. "Белите" от своя страна също създадоха няколко чисти положения, но стражът Илия Николов се намеси подобаващо.

"Славия ни надигра днес. Това бе един от слабите мачове за нас. Почти нищо не ни се получаваше. Започнахме добре мача, но не успяхме да си реализираме положенията. Жалкото е, че след двете победи срещу Левски и ЦСКА, днес не се представихме на очакваното ниво. Една индивидуална грешка в защита и гостите се възползваха. След попадението тима се разколеба и трудно ни се получаваха нещата. Славия имаха 2-3 стопроцентови положения през втората част, които Илия Николов", каза след срещата наставникът на Черно море Станислав Стоянов.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ МАЧА ТУК!

Срещата бе изгледана от наставника в представителния тим Никола Спасов, треньора на вратарите Стоян Ставрев и нападателя Живко Петков.

Съставът на Черно море: Илия Николов, Никола Дамянов, Александър Йовчев, Георги Гушлев, Стефан Иванов, Карен Мадоян (75 - Димитър Балчев), Емил Илиев, Александър Попов, Николай Минков, Илиян Неделчев, Мартин Костадинов