Рали "Варна" може отново да минава през "Бялата вода"

Новините

19-09-2014, 18:42

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Валери Колев, кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ-Варна: ГЕРБ е единствената партия, която подкрепя младите хора

ГЕРБ е единствената партия, която вярва на младите хора и ги подкрепя. Това увери на среща с жители на Разделна кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ-Варна Валери Колев, който е и най-младият общински съветник в морската столица. Заедно с колегата си от варненската листа Тодор Славов той представи управленската програма на партията в няколко населени места на територията на община Белослав. 

„ГЕРБ е единствената партия, която може да стабилизира България и да създаде условия за реализацията на младите хора, които търсят работа и възможности зад граница”, категоричен бе Валери Колев.

Автомобилният състезател и балкански рали шампион за 2013 г. Тодор Славов, който е от гражданската квота в листата на ПП ГЕРБ, също изказа своята категорична подкрепа за приоритетите на ГЕРБ. Като посланик на кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица за 2016 и 2017 г. той се ангажира да подкрепя младежките каузи. Тодор Славов запозна жителите на Разделна с поетапното възстановяване на позабравеното Рали Варна и с амбицията то да минава през селото, като включва и легендарната отсечка „Бялата вода”. „Реализацията на тази идея може да донесе много преки ползи на общината, в това число и преасфалтиране на трасето”, коментира Славов.

Местните жители изказаха пред кандидатите за народни представили своята благодарност за европроектите, реализирани през управленския мандат на ПП ГЕРБ. Хората са убедени, че европейските програми предлагат реални инвестиции за изграждане на инфраструктура и спортни площадки и се надяват, че усвояването на евросредства ще продължи и занапред в подкрепа на благоустрояването в общината. Поставен бе и въпросът за възстановяване на фериботния терминал, който според жителите на Разделна може да осигури нови работни места в района.