Никола Спасов за мача със Славия: Очаква футболът да е на първо място

Спорт

18-09-2014, 12:38

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Това, което видях в мача на "белите" с Левски и като знам нашите възможности, мога да кажа, че и двата отбора се стремят да играят футбол, каза треньорът на Черно море

Треньорът на Черно море Никола Спасов очаква много труден и оспорван мач срещу тима на Славия утре на стадион Овча Купел. Специалистът сподели, че очаква футболът да е водещ в срещата, а не някаква безогледна игра.

"Славия взеха опитен треньор. Не са в добро моментно състояние. Имам предвид точково, иначе имат добра селекция. И на тях не им отива това място в класирането, на което са".

"Гледах им последния мач срещу Левски, в който играха добре. Имат добри изпълнители. Така че очаквам един много труден и оспорван мач. Това, което видях срещу Левски и като знам нашите възможности, мога да кажа, че и двата отбора се стремят да играят футбол. На първо място очаквам да бъде футболът. Не мисля, че ще се получи безогледна игра, която ще е само на мускули. Който иска повече победата, той ще я постигне.

Спасов Коментира и кадровите проблеми преди мача със Славия - "Нямам чак толкова опции за заместник на Тодор Паланков, но смятам, че ще се справим и без него. Не мисля, че имаме достатъчно равностойни футболисти на всички постове, но това са условията. Не се оплаквам, просто трябва да се справяме с това, което имаме", сподели преди заминаването на отбора за София треньорът Никола Спасов.