Черно море наказа Левски пред погледа на Боримиров

Спорт

17-09-2014, 13:24

Снимка:

VARNAUTRE.BG | STREET MAN

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Никола Спасов, Пифа и Геша изгледаха успеха на "моряците"

Отборът на Черно море постигна нов успех в Елитната група до 17 г. Младите "моряците" наказаха своите връстници от Левски с 2:0, в мач от 8-ия кръг на първенството. Валери Христов откри резултата още в първата минута на двубоя, а Валентин Йосков се разписа в средата на втората част. Срещата се игра на стадион Корабостроител под Аспаруховия мост пред погледите на доста футболни хора.

На мача присъстваше и шефът на школата на Левски Даниел Боримиров, който бе в компанията на Ивайло Петров - Пифа и Георги Иванов - Геша. Двубоя изгледа и бившият футболист на Черно море и национал на България Милен Петков.

Още в 51-ата секунда на двубоя Слави Славов открадна една топка, намери Валентин Йосков, който преодоля защитник и подаде към Христов, който реализира за 1:0. През втората част ситуацията се повтори, като в основата на втория гол за "моряците" отново бяха Валентин Йосков и Валери Христов, но този път на стрелкова позиция се оказа Йосков, който не сгреши. 

В 62-ата минута Кристиян Събев се откъсна сам срещу вратаря на "сините" и беше задържан пред наказателното поле, но съдията остана безмълвен. Пак той в следващата минута от пряк свободен удар изпрати топката на сантиметри покрай гредата.

Изнервените от негативния развой левскари заиграха грубо. В края на мача те фаулираха вратарят на „Морето” Христо Ковачев, избутвайки го в мрежата с уловената от него топка.

"Играхме много по-добре от Левски. Навлизаме в оптимално състояние. Резултатът не е важен, важното е че надиграхме "сините" и показваме, че играем добър футбол", каза пред varnautre.bg наставникът на Черно море Калоян Георгиев.

СНИМКИ ОТ МАЧА ТУК!

Съставът на Черно море: Христо Ковачев, Марин Сираков, Цанко Иванов, Христо Илиев, Светослав Павлов, Костадин Димитров, Румен Касабов, Валери Христов, Слави Славов, Кристиян Събев, Валентин Йосков.