Ветерани на Спартак травмирали футболисти

"Соколите" намериха оправдание за головата немощ

Футболисти на Спартак 1918 намериха оправдание за слабите резултати, които обора постига от началото на сезона. До момента варненци са без точков актив, закотвени на последното място в класирането, с голова разлика 1:20. Оказа се, че една от многото причини за головата немощ на "соколите" са ветераните на клуба.

Футболистите са почувствали психически затормозени от бившите футболисти, които играят мачлета в залата на стадиона в понеделник, сряда и петък. Преди поредното им събиране преди няколко дни, ветераните коментирали на пейките до култовата чешмичка, че по-слаб Спартак не са виждали, а един от тях казал, че ако отборът вкара гол в слведващия мач, ще купи обувки на всички футболисти. Разговорът обаче бил чут от играчи на представителния тим, чиято съблекалня е отгоре.

Най-засегнал се оказал Огнян Стефанов и се оплакал на Златко Янков. Треньорът слязъл при ветераните и ги помолил да си сменят часовете за игра, тъй като травмирали душевно неговите подопечни. Бившите футболисти обаче отговорили на Фара, че повече от 10 години ритат във въпросните часове и дни, а и нямало никаква логика настоящите спартаклии да си измиват ръцете с тях за неудачите.