Шамани и вещици на конгрес в Сибир - спасяват света

Новините

14-09-2014, 08:45

Снимка:

trud.bg

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Огньове, гърлени напеви, тъпани и танци - шамани и магове извършиха ритуал за отваряне на Белия път към добруването на човечеството.

Шамани, магьосници и вещери от цял свят до вчера бяха събрани в планината Хорум-Даг в сибирската държавица Тува (част от Руската федерация), съобщава в. “Сибирски времена”. Най-изтъкнатите владетели на невидимите сили в региона обединиха силите си, за да спасят Земята. Местните шамани, които поразително приличат на Северноамериканските индианци, посрещнаха гости от Корея, Мексико, Монголия и Гренландия. Всъщност ДНК изследвания сочат, че индианците наистина са мигрирали от Сибир преди 14 000 години, пише в. “Дейли мейл”.

Мистерията “Зовът на 13-е шамани” продължава 4 дни. Първите три дни шаманите се отдават на медитация, за да могат на четвъртия да съсредоточат цялата си обединена сила чрез напеви, огньове и жертвоприношения и да отворят за човечеството Белия път на хармонията. По този начин ще намалеят етническите и религиозните конфликти и бедността, убедени са магьосниците. Датите на сборището са съобразени с космическите цикли.