Никола Спасов: Гомес си тръгна, не е по-добър от нашите нападатели

Спорт

08-09-2014, 13:40

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Полякът се разбра с Черно море

Селекцията остава отворен процес

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че нападателят Маурисио Гомес е направил днес последна тренировка с "моряците", тъй като няма да разчита на него в мачовете от шампионата.

"Гомес си тръгна след днешната тренировка. Какво да кажа за него? Не е лош футболист, но просто не е чак толкова по-добър от нашите нападатели. Той е чист таран, а ние разполагаме с не по-лоши играчи на тази позиция. Прецених, че нямаме нужда от него", сподели пред varnautre.bg Спасов.

Специалистът коментира и селекцията на тима по следния начин: "По принцип селекцията е отворен процес. Можем да привлечем още един футболист, но той трябва да е с класа над останалите в отбора. Иначе не виждам смисъл. Не на всяка цена, но ако ни попадне стойностен играч няма да се откажем от него, категоричен бе треньорът на Черно море.

Спасов отказа да коментира очакванията си за мача с ЦСКА с думите - "Ще говорим след срещата. Статистиката не ни интересува. Важно е как ще играем в този мач и колко ще сме мотивирани за победата".