Детска градина "Иглика" с нови 60 места

Мисия Варна

31-08-2014, 18:17

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

"Правим, показваме, предоставяме на хората да ползват – това е нашата политика", лаконично обяви Бойко Борисов, който бе на откриването

Нов корпус на ОДЗ 24 "Иглика" в квартал "Виница", който бе открит днес ще осигури места за 60 деца "Няколко месеца, след като направихме първа копка на обекта, сградата вече е разширена и осигурява допълнителните места", обяви кметът Иван Портних. Той припомни, че ремонтът е станал стана факт, благодарение на средства, отпуснати от правителството на Бойко Борисов - 4 млн. лв. Част от които бяха вложени тук и в новата пристройка на ОДЗ 11 във "Владиславово", която бе открита преди няколко месеца.

"През октомври ще бъде готова нова детска градина с 6 групи на ул. "Д-р Железкова", както и разширението на сградата на бившето частно училище "Малкият принц". С тях новооткритите места за децата на Варна стават над 1350", каза още кметът.

Бойко Борисов, Цветан Цветанов и бившите министри Десислава Атанасова и Лиляна Павлова, която е водач на листата на ГЕРБ във Варна бяха на тържеството по откриването на новия корпус. 

"Правим, показваме, предоставяме на хората да ползват – това е нашата политика", лаконично обяви Бойко Борисов.