Златко Янков: Май е по-добре да излизаме с юноши

Спорт

30-08-2014, 21:21

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Децата не могат да си я подават. И не само децата, а и другите, които имат претенции

Наставникът на Спартак 1918 Златко Янков бе разочарован от представянето на своите футболисти загубата от Септември Симитли с 1:2. Фара сподели, че в атака „соколите” нямат никакъв синхрон, въпреки че някои от футболистите са играли в А група.

„Изиграхме два слаби мача. Засега няма израстване. Не съм доволен. Искам поне малко повече от тях, някои са играли в А група. Накрая май е по-добре да пускам само юноши. Поне ще знам за какво излизаме с юноши. Малко да покажат агресия. Съперникът е с 10 души, а ние вкарахме само един гол от фаул. Липсва ни последния пас. Нямаме футболисти, но ще работя с каквото имаме”, заяви след мача Янков.

Той добави, че не очаква нови играчи през идната седмица. „Можем да привлечем само разтрогнали и преотстъпени. Идват момчета и се връщат, защото не можем да ги картотекираме. Сега има две седмици пауза. Ще работим здраво, тъй като започваме от нулата”, каза още Фара.

Треньорът на „соколите” разкри и какво е липсвало на Спартак, за да стигне поне до точката. „Нямаме опит, това липсваше, за да изравним. Последните минути само центрираме, бавно си подаваме топката. Те са с човек по-малко и пак печелят първа топка. Не можем да си подаваме топката. Трябваше да я свалим долу и да атакуваме по фланговете, защото в средата на терена е гъсто. Децата не могат да си я подават. И не само децата, а и другите, които имат претенции”, ядосваше се Янков.