Ветераните на Спартак със служебна загуба в първенството

Спорт

28-08-2014, 18:46

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Нямали на разположение 11 играчи и не пътували за срещата

Ветераните на Спартак 1918 записаха служебна загуба с 0:3 срещу Добруджа във финалния мач от зона североизток на републиканското първенство. Причината е, че отборът не успя да се събере в пълен състав за мача, който трябваше да се играе днес от 18 часа в Добрич.

"Нямаме на разположение 11 играчи и не пътувахме за срещата. По различни причини някои от основните ни футболисти отсъстват", уточни председателят на клуба на ветераните Антон Фажев.

Завърналият се в Спартак 1918 Роналд Донев пък утре ще бъде картотекиран. По всяка вероятност той няма да излезе на терена в съботното домакинство на Септември (Симитли), тъй като му липсва игрова практика. В клуба все още чакат да пристигне и жълтата карта на сърбина Никола Радулович. Без нея "соколите" не могат да уредят с права 21-годишния полузащитник.

Междувременно двубоят от Б група Спартак 1918 - Септември е поверен на Живко Недялков. Негови асистенти ще са Станимир Илков и Петър Джугански, а за четвърти съдия бе определен Ивелин Занев. Срещата е в събота от 18 часа на стадион "Спартак".