Легенда на Спартак Вн "уволнява" журналист

Спорт

28-08-2014, 12:17

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Готови сме да публикуваме всяко ваше мнение по темата Спартак, но съдържащо ясна - без недомлъвки и условности, дългосрочна, устойчива визия за клуба

Легендарният вратар на Спартак Варна Красимир Зафиров заплаши с уволнение журналиста на Varnautre.bg Ивайло Борисов. Късно снощи ветеранът на "соколите" нападна словесно репортера, който по-рано през деня си позволи да изрази мнението си за случващото се в Спартак 1918 в коментар, публикуван в медията, в която работи. (ВИЖ ТУК!)

"Г-н Зафиров, намирам поведението Ви, като оказване на груб и недопустим натиск върху работата на журналистите. Това е пряко вмешателство в дейността на медиите и нарушение на принципите на свободата на словото.

Силно се надявам, че обществените личности, бивши спортисти - футболисти, ръководители на спортни клубове и хора, свързани по един или друг начин със спорта във Варна (и не само), ще престанат да третират журналистите като свои подчинени и ще започнат да гледат на тях като равностойни участници в спорта в града ни, които имат право на собствено мнение за случващото се в него!"

Готови сме да публикуваме всяко ваше мнение по темата Спартак, но съдържащо ясна - без недомлъвки и условности, дългосрочна, устойчива визия за клуба.