Започва акция "Алкохолна кофа"

Животът

27-08-2014, 14:31

Снимка:

архив,VARNAUTRE.BG | STREET MAN

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Росен Марков предизвиква проф. Драгомир Драганов и Иван Христов

Акция "Алкохолна кофа" е най-новата идея на Росен Марков. Звезекът ще се залее с концентрат утре в 11 часа пред Изтрезвителното. Битката ми е срещу алкохолизма, а по-малък ужас е да се залееш, от колкото да го изпиеш, коментира той. Акцията му е провокирана от станалото "модерно" предизвикателство за заливане с кофа с ледена вода, което се превърна в метод за набиране на средства за борба с болестта Амиотрофичната латерална склероза.

Росен ще предизвика с алкохол да се залеят проф. Драгомир Драганов и Иван Христов.

В края на април преподавателят по история в Софийския университет проф. Драганов получи условна присъда за шофиране в нетрезво състояние. Той беше хванат зад волана с 2.4 промила. Тогава пред bTV той коментира, че пил 100 грама водка с таратор, защото таратор без водка не е таратор. В края на миналата година "Ранобудните студенти" разпространиха клип, в който се виждаше как професорът е пиян в университета.

Иван Христов, който беше един от водещите на предаването "Сблъсък", на 4 август 2008 година с автомобила си влезе в насрещното и се блъсна в боклукчийски камион. При проверката се оказа, че е шофирал с 2,25 промила.