Лятното кино пак ще е в "Аспарухово"

Варна Лайф

27-08-2014, 13:33

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

В неделя, под открито небе, в 21 часа

Над 5000 варненци и гости на града през август гледаха филми под открито небе. За някои това беше първо подобно преживяване, за други връщане назад във времето, а за трети ще остане незабравим спомен. Във "Владиславово", "Младост", "Виница", "Чайка", "Аспарухово" и на Червения площад се докоснахме до седмото изкуство на открито.

След като организаторите отчетоха огромния интерес, решиха че докато лятото все още е тук могат да зарадват варненци с още една, извънредна прожекция. За място е избран паркът в "Аспарухово". Най-романтичното място за Лятно кино във Варна.

Филмът, който ще гледат този път зрителите е българската екшън комедия "Корпус за бързо реагиране". Любимците ни от нашумелите напоследък телевизионни сериали Мариан Вълев, Башар Рахал, Диана Любенова ще се превъплътят в главните роли на филма. Интересно е включването на Коко Тайсъна и Златка Димитрова, а Васко Мавриков като че ли играе себе си.

Прожекцията ще започне в неделя, в 21.00 часа, входът е свободен. Не забравяйте да си носите нещо за сядане.

Събитието се организира със съдействието на Община Варна и е в подкрепа на кандидатурата на града ни за Европейска столица на културата през 2019.