Фара: На някои футболисти им трепереха краката

Спорт

23-08-2014, 21:29

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак разгромен и в Созопол, варненци се превръщат в боксова круша

За момента това е отборът, с който ще работя

Треньорът на Спартак 1918 Златко Янков остана разочарован от продукцията, която изнесоха неговите футболисти при гостуването на Созопол. Варненци загубиха с 0:4 и остават последни в класирането на "Б" група без нито една точка и голова разлика 0:15.

"Слаб мач за нашия отбор. В първите 20 минути стояхме добре. Имахме и едно положение, което бе единствено в мача. Никола Яначков бе изведен на добра позиция и вместо да стреля се опита да подаде. Не успяхме да се противопоставим на отбора на Созопол. Нямаме сили, а на някои момчета им трепереха краката. Единствено Радо Тодоров и вратарят Ивайло Крушарски се представиха на ниво. Другите играха под възможностите си. За момента това е отборът, с който ще работя. Трябва да работим за физическа подготовка, тъй като някои футболисти са много назад. Дано в следващия мач да се представим по-добре”, сподели пред днес+ Златко Янков.

Наставникът уточни, че не чака нови играчи през тази седмица. В момента с отбора тренира сърбинът Никола Радулович, който е на пробен период. За него ще се решава в близките дни.