Проститутки предлагат секс и домашна вечеря

Животът

23-08-2014, 08:52

Снимка:

"Монитор"

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Представят се за студентки, които следвали „вишо” образование

Проститутки зарибяват клиенти в интернет с примамливи и нестандартни оферти и промоции – сексуслуги с вечеря или с добра дума и майчини ласки. Наред със специализираните еротични сайтове жриците са окупирали и наглед безобидните сайтове за запознанства. В един от тях се подвизава мургава брюнетка, която се представя като Iliana Mileva, на 40 г., от София. Според инфото в профила й дамата работи в държавна фирма в сферата на информационните технологии. Интересува се от забавления и търси “свободомислещи разкрепостени господа, без сериозни връзки”. Още при първия опит за запознанство тя изпраща следното съобщение: “40 лв. секс и френска (без анален) с палава секси кака, удобен терен на метростанция Вардар, 12 - 22 часа 30 лв., промоция - 150 лв. за цялата нощ + вечеря”.
Така наред с традиционните услуги всеки любител на платения секс може да се поглези и с домашно приготвена вечеря.
В друг сайт дама на средна възраст обещава срещу 100 лв. на час или 300 лв. за цялата нощ да осигури на клиента си освен качествен секс, още добра дума и майчини ласки, за да забрави за проблемите си
Трета от жриците пък е загадъчна: “Само за 60 лв. на час неземен секс… и още нещо”. Има обаче и такива, за които времето е пари в буквалния смисъл. В сайт за запознанства млада дама разпраща на всеки новорегистрирал се мъж съобщение с един и същи текст: “Предлагам care sex. За 20 лв. френска любов във вашата кола”. На клъвналите стръвта мадамата обяснява, че сеансът ще продължи не повече от 15 минути.
Други пък твърдят, че са студентки по право, финанси и икономика и търсят богат спонсор, който да ги издържа по време на следването срещу съответните услуги от тяхна страна. Любопитното е, че “студентките” са потресаващо неграмотни – те учат “вишо” и търсят “мажа”, който ще ги направи “штасливи”. Има и такива, които твърдят, че са манекенки и фотомодели. Една от “миските” дори твърди, че е била интимна приятелка на основателите на ВИС
Това обаче едва ли е особено добра реклама за нея, тъй като при една най-проста сметка от средата на 90-те години досега излиза, че миската явно вече е прехвърлила 40-те.