Спартак картотекира новите за двубоя със Созопол

Спорт

22-08-2014, 19:31

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сърбин минал през ЦСКА на проби в Спартак

Общо 8 нови уредени в БФС, един остава висящ

Отборът на Спартак 1918 картотекира днес в централата на БФС осем нови футболисти. Румен Димов, който изпълнява няколко функции на Коритото, една от които администратор, уреди с права за "Б" група Ивайло Крушарски (Пирин Разлог), Филип Димитров (Ботев Пловдив), защитниците Крис Йонев (Нефтохимик), Димитър Вълчев (Нефтохимик), халфът Никола Яначков (Любимец), нападателите Огнян Стефанов (Пирин Гоце Делчев), Диян Малчев (Нефтохимик) и Евтим Димитров (Нефтохимик). Единственият, който днес не бе уреден в БФС от предвидените играчи е Матио Димов. Причината е, че треньорът Златко Янков все още не е взел окончателно решение дали ще го използва през сезона.

Повечето от картотекираните футболисти ще дебютират за "соколите" в утрешното гостуване на Созопол в мач от 4-ия кръг на "Б" група. Поне на теория, за този мач треньорът Златко Янков ще разполага с по-боеспособен състав, който ще търси първи точки през този сезон. Янков пък бе вписан официално като наставник на Спартак.

Срещата ще бъде ръководена от рефера Владимир Вълков с асистенти Тони Пандарски и Цветан Горанов. За четвърти съдия е определен Ангел Димитров. Двубоят е утре от 18 часа на Градския стадион в Созопол.

Иначе днес в тренировката се включи и дошлия на проби сръбски нападател Никола Радулович. Той ще остане в тима и през следващата седмица, когато Златко Янков ще вземе решение дали ще му бъде предложен договор.